Buiten

De bungalow staat op de Buitenplaats De Hongerige Wolf,  een particulier bosperceel waarop 100 bungalows staan. Toch is het er nooit druk en dat is vooral te danken aan de ruime opzet van het terrein. Het staat rondom vrij tussen de bomen en struiken en is een prima plek voor een vakantie.

De vakantiewoning is voorzien van dubbelglas en centrale verwarming zodat het alle seizoenen comfortabel is. De inrichting is strak maar ook gezellig en het biedt ruimte aan 4 a 5  personen, afhankelijk van de gezinssamenstelling. Op het zuid-westen is een groot terras. Een stoere tafel afgeschermd met een schaduw doek biedt genoeg plaats om buiten te eten. Om bij de eerste zonnestralen buiten te kunnen ontbijten is er ook een klein terras.

De Woonkamer

De woonkamer is ruim, modern ingericht en heeft voldoende zitcomfort. Vanuit het zitgedeelte heeft u uitzicht op het bos. Aan de muur hangt een 36 inch LED TV , aangesloten op Ziggo. Verder is de TV voorzien van een Chromecast en is er een een miniset aanwezig. Voor de gezelligheid en een kille avond in het voor- of najaar staat er ook een hoog rendement houtkachel.

De keuken

Geschakeld aan de woonkamer is er een uitgebreide, lichte ruime keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien.
Het beschikt over een  inductiefornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer. Voor een lekker kopje koffie staat een Nespresso apparaat op het aanrecht.

Slaapkamers

Er zijn drie aparte slaapvertrekken. Twee slaapkamers voorzien van boxsprings en uitzicht op het bos. In de kleinere slaapkamer staat een kinderbed en daar kunt u eventueel ook het campingbedje neerzetten. Alle bedden hebben elk een eigen dekbed en hoofdkussen.

Sanitair

Het sanitair bestaat uit een moderne badkamer met hand- en regendouche en een wastafelmeubel. Handdoeken kunnen gedroogd worden over een handdoek-radiator, er is een apart toilet.